Portocolom

Portocolom és un dels majors ports naturals de Mallorca. A només 11 quilòmetres de Felanitx, terme municipal al qual pertany, i a uns 60 de Palma de Mallorca, és avui un dels reductes més pintorescs de la illa.
Es un poble on el desenvolupament ha mantingut intacta la seva estampa de port de pescadors, i encara reflecteix en els seus pintorescs racons un entranyable sabor mariner. El seu far, construït en 1860, realça encara més si és possible la bellesa d'aquest gran port mediterrani, a 42 metres sobre el nivell del mar.
L'esperit mariner del lloc, la seva artesania tradicional, la seva estima a la terra, les seves danses autòctones, la seva pròpia gastronomia... són encara els senyals d'identitat d'un poble mediterrani tan múltiple, inesgotable i diferent com la seva pròpia vida. Evidències prehistòriques, recòndites cales, barris entranyables i, sobretot, la seva encantadora gent guarden en el seu interior la bellesa de l'esperit mallorquí.

 

 

Son Macià (Manacor) 

Al sud-est de Manacor, a uns 8 Km, es troba Són Macià. Pintoresc poble d'interior envoltat de muntanya i d'un magnífic paisatge d'ametllers. El caràcter rural li atorga un encant especial en el qual el passat conviu amb el present.
Respiri tradició i naturalesa, relaxi's en els seus agroturismes dins un ambient familiar i tranquil i gaudeixi de la gastronomia mallorquina en els seus restaurants en un entorn incomparable.

 

Més informació:

Clic para visitar Meteoportocolom.com